Mamaliga delicioasa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2014 | 1401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr mamaliga:
  • 400 gr malai
  • 1,5 ml de apa
  • sare
  • Umplutura:
  • carne de porc
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga delicioasa:

Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca tot timpul ca sa se desfaca malaiul in apa si sa nu se prinda de oala. Nu trebuie sa amestecati repede sau cu forta, doar sa treceti cu lingura in ritm lent pe toata suprafata oalei.Cand este aproape gata se toarna cativa stropi de ulei si se amesteca bine mamaliga.

Separat intr-o tigaie se prajeste carnea taiata cubulete,cand este aproape gata se adauga ceapa si rosile taiate marunt si se calesc impreuna cu carnea.

Cand mamaliga este gata spargem cele 3 oua si amestecam sa se omogenizeze bine cu mamaliga.Adaugam si compozitia din tigaia in care am pregatit carnea,amestecam bine si turnam totul intr-o forma termorezistenta.Deasupra punem felii de branza topita delaco si d-am la cuptor 10 minute.Se serveste cu smantana.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Mamaliga delicioasa-0
Mamaliga delicioasa-1
Mamaliga delicioasa-2
Mamaliga delicioasa-3
Mamaliga delicioasa-4
Mamaliga delicioasa-5
Mamaliga delicioasa-6
Mamaliga delicioasa-7
Mamaliga delicioasa-8
Mamaliga delicioasa-9
Mamaliga delicioasa-10
Mamaliga delicioasa-11
Mamaliga delicioasa-12

COMENTARII (11)

simona72

simona72 1

09.12.2014, 21:28

Place mamaliga!

Rocsi

Rocsi 1

09.12.2014, 21:38

Bya Ralu

Bya Ralu 1

09.12.2014, 22:15

Bună

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!