Mamaliga delicioasa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2014 | 1579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr mamaliga:
  • 400 gr malai
  • 1,5 ml de apa
  • sare
  • Umplutura:
  • carne de porc
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga delicioasa:

Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca tot timpul ca sa se desfaca malaiul in apa si sa nu se prinda de oala. Nu trebuie sa amestecati repede sau cu forta, doar sa treceti cu lingura in ritm lent pe toata suprafata oalei.Cand este aproape gata se toarna cativa stropi de ulei si se amesteca bine mamaliga.


Separat intr-o tigaie se prajeste carnea taiata cubulete,cand este aproape gata se adauga ceapa si rosile taiate marunt si se calesc impreuna cu carnea.


Cand mamaliga este gata spargem cele 3 oua si amestecam sa se omogenizeze bine cu mamaliga.Adaugam si compozitia din tigaia in care am pregatit carnea,amestecam bine si turnam totul intr-o forma termorezistenta.Deasupra punem felii de branza topita delaco si d-am la cuptor 10 minute.Se serveste cu smantana.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

simona72 1

09.12.2014, 21:28

Place mamaliga!

Rocsi 1

09.12.2014, 21:38

Bya Ralu 1

09.12.2014, 22:15

Bună

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol