Budinca vanilata din paste cu telemea

de ionela2682 in Dulciuri, 8 Aug 2011 | 4738 vizualizari

 

Budinca vanilata din paste cu telemea este un desert simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente tava 30/20
  • 300 g paste fainoase
  • 3 oua
  • 200-300 g telemea ( nu foarte sarata)
  • zahar 4-5 linguri
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca vanilata din paste cu telemea:

Budinca vanilata din paste cu telemea este excelenta pentru masa de seara si nu numai.


Peste pastele fierte in apa cu sare si scurse adaugam telemeaua pisata/rasa,zaharul si zaharul vanilinat,esenta de vanilie,zaharul,amestecam bine totul


Turnam in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet ,radem telemea deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos


Pudram budinca vanilata din paste cu telemea cu zahar si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca vanilata din paste cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Panacris 1

26.01.2012, 09:06

Super!

ionela2682 1

26.01.2012, 09:49

Si uitasem de dansa Multumesc mult!!!

babi5 1

22.08.2013, 22:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu branza si iaurt