Budinca Zebra

de MyFancyCake in Mancare copii, 26 Ian 2012 | 3452 vizualizari

 

Budinca Zebra a aparut in meniul nostru din dorinta de a oferi copiilor un desert simplu pe baza de lapte, fara a adauga diversi conservanti.

Fetita noastra este foarte incanta de surata comerciala a acestei budinci.

Insa si aceasta varianta, mult mai sanatoasa, a fost la fel de agreata.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte,
  • 200 ml smantana dulce Dorna,
  • 4 linguri amidon,
  • 3 linguri zahar,
  • 2 linguri unt, 
  • 1 lingura cacao,
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Zebra:

Impartim cantitatea de lapte, de smantana dulce si de zahar in 2 craticioare.


Intr-una din ele amestecam 2 linguri si jumatate de amidon si zaharul vanilat. In cealalta craticioara punem 1 lingura cacao si 1 lingura si jumatate de amidon.


Punem craticioarele pe foc si amestecam, avand mare grija sa nu se arda.


In momentul in care avem o consistenta groasa le tragem deoparte si adaugam cate o lingura de unt in fiecare. Amestecam energic si aranjam budinca in pahare: 1 lingura de vanilie, 1 lingura de ciocolata.... O servim rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Zebra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

27.01.2012, 11:07

o cupa cu budinca as vrea

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 18:50

delicioasa

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 22:41

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu orez si capsuni