Bulete de cascaval

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 29894 vizualizari

 

Dragii mei, am incercat de-a lungul timpului multe retete de bulete de cascaval, insa nici una nu a fost pe deplin pe gustul meu.
In sfarsit am gasit buletele pe care le-as manca la orice zi din zi si din noapte :)

 

INGREDIENTE

  •  300 gr. cascaval;
  •  1 ou;
  •  2 linguri rase cu faina;
  •  1 varf de cutit cu praf de copt
  •  ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Radem cascavalul (imediat ce l-am scos din frigider) pe razatoarea cu gauri mici. Amestecam cu restul ingredientelor pana ce obtinem un fel de aluat nu foarte compact.

Cu mainile, modelam bilute de dimensiunea unei nuci pe care le asezam pe o tava.

Cand am terminat de modelat bilutele, le punem pe rand, in baia de ulei incins si avem grija sa nu fie prea multe pentru a nu se lipi intre ele.

Le scoatem pe un servetel absorbant in momentul in care au devenit aurii.

Din cantitatile mentionate obtinem aproximativ 25 bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:17

Daciana, nu stiu cum sunt cu usturoi, n-am papat niciodata. Se pune usturoiul in compozitie sau se papa alaturi de bulete?

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:17

Multumesc tuturor pentru aprecieri

doinita2ina 1

28.04.2014, 18:11

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta