Bulete de cascaval

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 16535 vizualizari

 

Dragii mei, am incercat de-a lungul timpului multe retete de bulete de cascaval, insa nici una nu a fost pe deplin pe gustul meu.
In sfarsit am gasit buletele pe care le-as manca la orice zi din zi si din noapte :)

 

INGREDIENTE

  •  300 gr. cascaval;
  •  1 ou;
  •  2 linguri rase cu faina;
  •  1 varf de cutit cu praf de copt
  •  ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Radem cascavalul (imediat ce l-am scos din frigider) pe razatoarea cu gauri mici. Amestecam cu restul ingredientelor pana ce obtinem un fel de aluat nu foarte compact.


Cu mainile, modelam bilute de dimensiunea unei nuci pe care le asezam pe o tava.


Cand am terminat de modelat bilutele, le punem pe rand, in baia de ulei incins si avem grija sa nu fie prea multe pentru a nu se lipi intre ele.


Le scoatem pe un servetel absorbant in momentul in care au devenit aurii.


Din cantitatile mentionate obtinem aproximativ 25 bucati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:17

Daciana, nu stiu cum sunt cu usturoi, n-am papat niciodata. Se pune usturoiul in compozitie sau se papa alaturi de bulete?

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:17

Multumesc tuturor pentru aprecieri

doinita2ina 1

28.04.2014, 18:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac