Bulz

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2015 | 8924 vizualizari

COMENTARII (25)

Adele 1

09.09.2015, 14:59

Deyu ce bunatate ai pregatit

deyutzky 1

09.09.2015, 15:00

Adele te astept la masa!

portiadelumina 1

09.09.2015, 15:00

Am şi eu în plan săptămâna ce vine, e tare bun. Mi-aş fi dorit să văd şi-o secţiune, îmi place cum se întinde brânza aia fierbinte, să simţi aburul ăla ce te îmbie la gustat. Da ce zic eu gustat, mâncat tot, până la ultima firimitură. )

diaconta 1

09.09.2015, 15:02

Padre )))))

diaconta 1

09.09.2015, 15:03

Bun bulz ai facut Deyu

mirela0911 1

09.09.2015, 15:03

Vai ce bine arata!

deyutzky 1

09.09.2015, 15:07

Padre, data viitoare cand il fac promit sa pozez si sectiunea...acum n-am mai apucat! )))

deyutzky 1

09.09.2015, 15:08

dia

deyutzky 1

09.09.2015, 15:08

mirela

Gicuta 1

09.09.2015, 15:27

Mi-ai facut pofta!

simona72 1

09.09.2015, 15:31

Deasta vreau la orice ora!

anca_rm 1

09.09.2015, 16:18

bun ar fi

- Andreea - 1

09.09.2015, 16:20

-Licurici- 1

09.09.2015, 17:42

O nebunie!

Corinuta 1

09.09.2015, 17:54

Tare bun!

Bunica 1

09.09.2015, 18:14

Irina 1

09.09.2015, 18:22

hmmmm, bun bulzul!

MotanLaOale 1

09.09.2015, 18:57

Panacris 1

09.09.2015, 20:04

Gherca Daniela 1

09.09.2015, 20:35

Rocsi 1

09.09.2015, 20:47

Super...

MOKUSKA 1

10.09.2015, 09:44

dantes 1

22.09.2015, 08:11

Bun!

DIANA B 1

22.09.2015, 10:49

Ce mi-ar mai placea , mmmmmmmmm

tina58 1

22.09.2015, 12:22

Eu stiam ca reteta asta se numeste "Taci-si-nghite", nicidecum Bulz. Din cate stiu eu bulzul este o bila de mamaliga mare cat pumnul, umpluta cu branza de burduf si unt care se pune pe gratar sau se mai da la cuptor. Mai informeaza-te, cauta prin cartile vechi de bucate si ai sa vezi ca am dreptate. Daca cei de la localul respectiv ii spuneau bulz inseamna ca niciei nu cunosc denumirea corecta. Nu critic reteta, este foarte buna, dar nu se numeste Bulz.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bulz ciobanesc