Bulz cu carnati si branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 14300 vizualizari

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 10:19

o portie se poate?....................ca deja mi-am pregatit furculitele

ela 1

10.05.2010, 10:32

medi lasa-mi si mie ca vad ca azi fugi mai tare ca mine eu am burta plina de ieri si imi e mai greu

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 10:55

facem jumi-juma totul ..................e bine?.dar altadata sa nu ma uiti nici tu pe mine

burdulea56 1

10.05.2010, 11:11

Impartim in 3 spre binele tuturor.

ela 1

10.05.2010, 11:16

spre binele tuturor,ar trebui sa mai faca macar un rand ca inca nu au venit toate

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 11:22

da,da ela are dreptate de data asta

Dana Cristea - pusikmea 1

10.05.2010, 11:27

am venit si eu la masa, arata demential, julie ce ziceai tu ca nu era prea sigura de retele tale, pai uita-te si tu ce bunatati faci aici

Rocsi 1

10.05.2010, 11:40

ce bine arata

madi_marin 1

10.05.2010, 13:41

hop si eu!.....cred ca ela are dreptate.... julie....trebuie sa o iei de la capat, spre binele tau....

Roxana 1

10.05.2010, 18:44

iauuu ce bine arata si ce pofta miai facut

Sylvia 1

10.05.2010, 19:01

Excelent arata ! Sincer daca nu vedeam poza habar nu aveam ce e nu stiam ce ratez , imi place tare !

Brindusa 1

10.05.2010, 19:05

mai da ce carnati sunt aia ca prima oara cand am vazut poza am crezut ca e suc de rosii De cand n-am mai mancat un bulz...

liana_geicu 1

10.05.2010, 20:11

Nu am mancat niciodata bulz, asa ca as manca si eu purin, asa de pofta!

nadina73 1

10.05.2010, 23:38

si eu vreua,,,,,,,,,,,,,,am ajuns tarziupun furuclitele ca poate data viitoare primesc portie dubla

Julie 1

11.05.2010, 08:20

Fetelor! stati asa, nu va certati ca e loc pentru toata lumea la masa! Acum ma apuc sa mai fac si pentru tine Nadina!

Julie 1

11.05.2010, 08:25

Multumesc inca o data pentru incurajari!
Cu reteta asta am stabilit record la comentarii.Nici nu ma gandeam ca o sa fie asa de apreciata, la noi in zona e o mancare banala...pe care o face toata lumea.
Sa stii Brandusa, ca am folosit carnati din comert. Erau intr-adevar cam rosii...pentru ca erau si foarte picanti!
Va pup!

izulika 1

11.05.2010, 14:45

si io vreaaaaau

epurasha2bb 1

11.05.2010, 15:29

super super super bun! noua ne place mult de tot, hai ca te luam acasa dacane gcai din asta in fiecare duminica!

Ubulika 1

26.06.2010, 10:35

si eu vreau formeee ce bine arata

Julie 1

26.06.2010, 11:54

Ubulika, formele le-am luat din carrefour.Se numesc forme de budinca si sunt la set de 10 buc.Eu le folosesc si la briose.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 13:24

foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Borek cu branza