Bulz cu carnati si branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 9513 vizualizari

 

Pentru a face aceasta reteta eu am folosit formele mici rotunde( de briose) pentru a iesi mai frumos, dar se poate folosi orice fel de forma de vas.

 

INGREDIENTE

  • malai, apa, sare
  • branza putin sarata de vaci, data pe razatoare
  • carnati taiati rondele
  • oua
  • unt pentru uns formele
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu carnati si branza:

Din malai, apa si un praf de sare facem o mamaliga potrivit de moale.

O rasturnam si o lasam sa se raceasca putin, apoi o taiem felii.

Formele se ung cu putin unt si apoi se garnisesc cu felii mici de mamaliga.

Dupa stratul de mamaliga asezam rondelele de carnati, o lingura

cu branza rasa si acoperim din nou cu mamaliga.


Cat "modelam" mamaliga , ne udam mainile cu apa sa nu ni se lipeasca de degete...

Deasupra se mai aseaza o lingura cu branza rasa si se dau la cuptor pentru 15-20 min.

Putem sa mai adaugam si un ou deasupra.

In acest caz vor sta la cuptor ceva mai mult.


Se servesc imediat cu smantana si branza rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu carnati si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ubulika 1

26.06.2010, 10:35

si eu vreau formeee ce bine arata

Julie 1

26.06.2010, 11:54

Ubulika, formele le-am luat din carrefour.Se numesc forme de budinca si sunt la set de 10 buc.Eu le folosesc si la briose.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 13:24

foarte gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi,