Bunatati la Dry Cooker

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 41229 vizualizari

 

V-am promis.....am revenit cu detalii :)
Tigaia buna la toate nu e doar de reclama.... Gatesti rapid si sanatos ( acum nu stiu cat de sanatoasa o fi partea antiaderenta....... :P )
Tigaia nu arde, nu lipeste, se curata usor, doar cu putina apa calda si burete moale de vase.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • peste
  • carnati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bunatati la Dry Cooker:

    Incinzi tigaia 2-3 minute , cu capacul pus. 

    Carnea de porc am condimentat-o in prealabil cu sare, piper, cimbru. Am uns-o apoi cu putin ulei, pentru fragezime  si  am asezat-o in tigaia in care am pus o lingurita de ulei. A fost primul preparat facut la tigaie, dar va spun ca nu e necesar uleiul deloc in tigaie: tigaia nu lipeste deloc, chiar daca nu pui ulei.

    Carnatii i-am pus direct in tigaie, printre bucatile de ceafa. 

Pestele este doar presarat cu putina sare: fara faina, fara malai. In tigaie a facut o crusta foarte frumoasa, iar oasele parca s-au ales mult mai usor decat la pestele preparat in alt mod...

    Tot venind la calculator sa vad ce mai faceti, am uitat pestele pe foc  mai mult timp, dar nu s-a ars deloc. Ma speriasem eu, cand mi-am amintit ca-l am pe foc :)), dar a capatat o crusta foarte frumoasa!!!

    Totul capata o culoare frumoasa, iar gustul e pe masura. In tigaie se formeaza destul lichid scurs de la carne si/sau format prin condens. In functie de cat de rumenit vrei sa-ti fie preparatul, mai scurgi din lichidul acumulat in vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bunatati la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (113)

Ina 1

24.11.2011, 21:58

Cu multa placere! Sper sa te fi ajutat....

Bya Ralu 1

23.02.2014, 15:30

eu pun si apa ca se lipeste )

Ina 1

23.02.2014, 16:17

nu se lipeste deloc! ) Inseamna ca n-ai rabdare si ridici capacul des

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de mamaliga cu carne de pui