Burek

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2014 | 7289 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

27.09.2014, 21:54

Cris2711 1

27.09.2014, 21:56

pfoaaaa

cristinutanicolita 1

27.09.2014, 21:59

Merisor 1

27.09.2014, 22:00

Din asta vreau maine, ca eu seara nu mananc

deyutzky 1

27.09.2014, 22:01

like!

reisnaor_2006 1

27.09.2014, 22:29

delicioasa

gaby_duceag 1

27.09.2014, 22:58

maaaama! arata bestial!

jolygina 1

27.09.2014, 23:00

De cateva zile ,a gandesc sa fac si eu

mihaelar63 1

27.09.2014, 23:11

Ce bun !!!

RuxyRux 1

27.09.2014, 23:38

Imi place mult genul asta de placinta! Arata formidabil Val!

dantes 1

28.09.2014, 06:56

Foarte buna!

getix 1

28.09.2014, 08:01

cat de bine arata!

Bunica 1

28.09.2014, 09:36

Imi place placinta cu branza!

- Andreea - 1

28.09.2014, 09:58

Ce bunatate

Anett 1

28.09.2014, 10:23

Rocsi 1

28.09.2014, 11:33

Super!

SavoriUrbane 1

28.09.2014, 19:22

foarte buna!

Lia_ 1

29.09.2014, 07:48

eu am facut de doua ori cu carne de la Laura Laurentiu. o nebunie. cu branza, abia m-am abtinut sa nu fac

_Alina_ 1

29.09.2014, 10:28

mamaieelena 1

29.09.2014, 17:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Burek cu branza