Burek

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2014 | 6346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert (400 gr.)
  • 500 gr. branza telemea rasa
  • 200 gr. smantana
  • 5 oua
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de gris
  • cca 100 l ulei pentru uns foile
  • cca 100 gr. cascaval afumat ras
  • seminte de in si de susan
  • 100 gr. smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burek:

Trecem branza telemea pe razatoarea cu ochiuri mari.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.


Adaugam grisul, 200 gr. smantana si telemeaua, mixam la viteza mica pana la omogenizare.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Ungem tava cu ulei, asezam 1 foaie de placinta, o ungem cu putin ulei, ajutandu-ne de o pensula de silicon, apoi repetam procedura pana suprapunem 3-4 foi.


Peste acestea punem jumatate din umplutura de branza, apoi din nou suprapunem 3-4 foi unse cu ulei, din nou un strat de branza, apoi restul foilor unse cu ulei.


Galbenusurile le amestecam cu 100 gr. smantana, apoi ungem suprafata ultimei foi cu acest amestec, dupa care presaram cascaval afumat ras si seminte de susan si de in.


Cu un cutit ascutit portionam burekul, apoi il dam la cuptor pentru 35minute pana se rumeneste frumos.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lia_ 1

29.09.2014, 07:48

eu am facut de doua ori cu carne de la Laura Laurentiu. o nebunie. cu branza, abia m-am abtinut sa nu fac

_Alina_ 1

29.09.2014, 10:28

mamaieelena 1

29.09.2014, 17:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Burek