Ciuperci umplute

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2015 | 9560 vizualizari

 

Azi ma gandeam ce sa pregatesc ceva bun si repede pentru cina. Am deschis frigiderul,am vazut ciupercile si gata,m-am hotarat sa fac ciuperci umplute.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 150 g sunca
  • 150 g branza telemea
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate
  • 2-3 linguri ulei
  • cateva fire de cepsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Am curatat ciupercile de pielita si le-am rupt coditele.


Am curatat si spalat ceapa si ardeiul capia.


Am tocat ceapa,coditele ciupercilor,ardeiul,sunca.


Am taiat branza telemea cuburi mici.


Am calit in cele 2-3 linguri de ulei, ceapa,am adaugat coditele ciupercilor,tocate.


Am lasat pe foc mic vreo 10 minute,amestecand din cand in cand.


Am adaugat si ardeiul capia tocat,pastrandu-mi putin pentru a pune deasupra,


pe ciuperci inainte sa le bag la cuptor.


Am mai lasat 5 minute pe foc dupa care le-am luat deoparte.


Am adaugat sare si piper dupa gust,ierburile aromate,


telemeaua cuburi si sunca tocata.


Am umplut ciupercile cu aceasta compozitie,am presarat deasupra ardeiul ramas


le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am bagat


in cuptorul preancalzit la 200 grade,pentru 12 minute.


Am scos tava afara,am presarat deasupra cascavalul ras dupa care,


am mai bagat ciupercile in cuptor pentru inca 10 minute.


Am scos ciupercile din cuptor,am presarat deasupra firicele


de cepsoara tocate si le-am servit calde.


Au fost foarte bune!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Geanina87 1

01.05.2015, 15:43

mena29 1

01.05.2015, 18:22

Geanina,multumesc!

mirela0911 1

04.05.2015, 15:06

Ce ne mai plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Paccheri cu crema de branza

ieri la 21:41

Desert tort cu visine, crema mascarpone si crema de ciocolata cu unt de arahide

de Rocsi 9

ieri la 20:49

Salata de vinete cu ardei copt

de Bunica 7

ieri la 15:08

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv