Ciuperci umplute

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2015 | 14581 vizualizari

 

Azi ma gandeam ce sa pregatesc ceva bun si repede pentru cina. Am deschis frigiderul,am vazut ciupercile si gata,m-am hotarat sa fac ciuperci umplute.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 150 g sunca
  • 150 g branza telemea
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate
  • 2-3 linguri ulei
  • cateva fire de cepsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Am curatat ciupercile de pielita si le-am rupt coditele.

Am curatat si spalat ceapa si ardeiul capia.

Am tocat ceapa,coditele ciupercilor,ardeiul,sunca.

Am taiat branza telemea cuburi mici.

Am calit in cele 2-3 linguri de ulei, ceapa,am adaugat coditele ciupercilor,tocate.

Am lasat pe foc mic vreo 10 minute,amestecand din cand in cand.

Am adaugat si ardeiul capia tocat,pastrandu-mi putin pentru a pune deasupra,

pe ciuperci inainte sa le bag la cuptor.

Am mai lasat 5 minute pe foc dupa care le-am luat deoparte.

Am adaugat sare si piper dupa gust,ierburile aromate,

telemeaua cuburi si sunca tocata.

Am umplut ciupercile cu aceasta compozitie,am presarat deasupra ardeiul ramas

le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am bagat

in cuptorul preancalzit la 200 grade,pentru 12 minute.

Am scos tava afara,am presarat deasupra cascavalul ras dupa care,

am mai bagat ciupercile in cuptor pentru inca 10 minute.

Am scos ciupercile din cuptor,am presarat deasupra firicele

de cepsoara tocate si le-am servit calde.

Au fost foarte bune!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada "Diaconta"