Ciuperci umplute

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2015 | 14541 vizualizari

 

Azi ma gandeam ce sa pregatesc ceva bun si repede pentru cina. Am deschis frigiderul,am vazut ciupercile si gata,m-am hotarat sa fac ciuperci umplute.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 150 g sunca
  • 150 g branza telemea
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate
  • 2-3 linguri ulei
  • cateva fire de cepsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Am curatat ciupercile de pielita si le-am rupt coditele.

Am curatat si spalat ceapa si ardeiul capia.

Am tocat ceapa,coditele ciupercilor,ardeiul,sunca.

Am taiat branza telemea cuburi mici.

Am calit in cele 2-3 linguri de ulei, ceapa,am adaugat coditele ciupercilor,tocate.

Am lasat pe foc mic vreo 10 minute,amestecand din cand in cand.

Am adaugat si ardeiul capia tocat,pastrandu-mi putin pentru a pune deasupra,

pe ciuperci inainte sa le bag la cuptor.

Am mai lasat 5 minute pe foc dupa care le-am luat deoparte.

Am adaugat sare si piper dupa gust,ierburile aromate,

telemeaua cuburi si sunca tocata.

Am umplut ciupercile cu aceasta compozitie,am presarat deasupra ardeiul ramas

le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am bagat

in cuptorul preancalzit la 200 grade,pentru 12 minute.

Am scos tava afara,am presarat deasupra cascavalul ras dupa care,

am mai bagat ciupercile in cuptor pentru inca 10 minute.

Am scos ciupercile din cuptor,am presarat deasupra firicele

de cepsoara tocate si le-am servit calde.

Au fost foarte bune!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf