Burek cu branza sarata

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2012 | 4448 vizualizari

 

Mama a incercat aceasta reteta de Sfantul Vasile (ziua lui tata) si a fost o minunatiiie! Multumim, Laura Laurentiu :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • ulei pentru uns foile
  • 1 kg branza (amestecata: telemea, branza de vaci etc, doar sa fie sarata cat de cat)
  • 6 oua
  • 300 ml smantana
  • 100 ml apa minerala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burek cu branza sarata:

Umplutura:


Amestecam branza rasa, 5 oua batute bine si 200ml de smantana.


Asamblare:


Intr-o tava dreptunghiulara intindem 3 foi, pe ultima de sus o ungem cu ulei, apoi punem un sfert din umplutura. Alternam tot cu cate 3 foi si cate un sfert de umplutura terminand cu foi. Ungem bine cu ulei foaia de sus. Acoperim cu amestecul fluid de 100 ml smantana, apa minerala si 1 ou si dam la cuptor la 190C pana se rumeneste bine crusta deasupra.

 

TIPS-URI

1

Mama zice ca ea ar intepa foile de deasupra de tot pt ca se umfla foarte tare daca nu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Burek cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

lia maria 1

09.01.2012, 13:30

CaroleCuisine 1

10.01.2012, 02:29

Foarte bine arata!!

MVMih 1

13.01.2012, 20:33

Fie tava cat de mare...poate e putin pt fiecare...k "plang" si eu dupa o bucatziza.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Burek cu carne (reteta Laura Laurentiu)