Burger vegan cu legume pai prajite

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 17 Iun 2020 | 2879 vizualizari

 

Am descoperit de curand burgerii vegani, pe baza de proteine din mazare, grau si soia, ce imita surprinzator de bine gustul carnii. Foarte gustosi, chiar va recomand sa ii incercati. 
Eu i-am preparat pe gratar, dar nu i-am servit in clasica chifla de paine ci i-am garnisit cu o portie de legume pai si o salata colorata. 
O alta descoperire sunt legumele pai precongelate, sfecla, morcov si pastarnac, pe care le poti pregati la cuptor sau la tigaie daca le preferi mai crocante. 
Oricum, iata o reteta numai buna pentru o zi de post si pentru iubitorii stilului de viata vegan. 

 

INGREDIENTE

  • 2 burgeri vegani Next Level Meat
  • 450 g mix de legume pai preprajite
  • ulei de masline
  • frunze de salata - mangold, rucolla, spanac
  • 2-3 capsuni feliate
  • otet din cidru de mere
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegan cu legume pai prajite:

Pune burgerii congelati direct pe gratarul incins, condimenteaza cu sare si piper si lasa-i sa se rumeneasca usor, exact ca pe burgerul din carne, apoi intoarce-i cu grija si pe partea cealalta. 

Scoate-i si pune-i deoparte. 

Intre timp pune legumele pai in tava tapetata cu hartie de copt si coace-le in cuptorul incalzit la 200 grade cam 20-25 minute, intoarce-le pe ambele parti, pana se rumenesc si ele.

Altfel, daca le preferi prajite, pune-le in tigaie, in ulei incins, ca pe cartofi si in 3-4 minute sunt gata prajite, frumos rumenite. Scoate legumele din tigaie pe un prosop de hartie cat sa absoarba surplusul de ulei.

Aranjeaza legumele pai pe un platou generos, adauga o paleta de salata frumos colorata (mangold, spanac, rucolla, capsuni) si pune burgerul vegan deasupra. 

O explozie de culori si de gusturi s-a produs in farfuria mea, ceea ce va invit si pe voi sa creati. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegan cu legume pai prajite" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de ciocolata cu capsuni