Burgeri de post

de Carmen_g in Mancaruri de post, 17 Mar 2015 | 7668 vizualizari

 

Va prezint azi o reteta de burgeri absolut deliciosi. Va provoc sa-i incercati! ;))

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 1 cana apa
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri apa
  • 1 cescuta de seminte de floarea soarelui decorticate
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • sare
  • Mai este nevoie si de: 3 catei de usturoi, 1 lingura ulei, 1 lingura apa, 1 lingurita boia, putina sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri de post:

Se fierb fulgii de ovaz intr-o cana de apa pana fulgii absorb tot lichidul si se aduna ca un aluat. Se lasa deoparte la racit.


Se incinge o cratita in care se pun cele 2 linguri cu ulei, se adauga ceapa tocata marunt, pasta de gogosari si cele 2 linguri cu apa. Se pune capacul si se inabusa bine pana ceapa devine translucida si apa s-a evaporat. Se lasa la racit.


Dupa ce s-a racit ceapa si fulgii de ovaz, se amesteca si se adauga si restul ingredientelor.


Se modeleaza burgeri si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se coc burgerii la cuptor 20 de minute pe fiecare parte.


Intre timp facem un sos din cei 3 catei de usturoi, 1 lingura ulei, 1 lingura apa , 1 lingurita de boia si putina sare.


Dupa ce burgerii s-au copt ii scoatem pe un platou, ii stropim cu sosul de usturoi si ii lasam acoperiti 10-20 de minute.


II servim cu mare pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

18.03.2015, 00:00

M-ai facut curioasa cu reteta de burgheri! Arata foarte bine si cred ca merg de minune cu o salatica si alte cele!

dantes 1

18.03.2015, 06:34

Foarte buni!

Carmen_g 1

18.03.2015, 08:43

Multumesc! Ela, sunt foarte gustosi si langa o salata merg de minune )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Burger de post