Calamari rings - Ineluse de calamari

de Mitinita in Fructe de mare, 5 Mar 2011 | 8058 vizualizari

COMENTARII (21)

Cris2711 1

05.03.2011, 11:10

cam fug peste tot,unora le place ,altora nu dar este un avantaj ca ramane mai mult pentru cei care pretuiesc calamari

Mitinita 1

05.03.2011, 11:15

cris am patit-o noi cu crevetii,facusem la un party si ii mancasem numai eu si sotul meu si ziceam ce bine ca nu le plac

Cris2711 1

05.03.2011, 11:24

stiu si eu din experiente asemanatoare

gaby_duceag 1

05.03.2011, 11:47

))))))

kamy 1

05.03.2011, 13:26

am gustat o data calamar la gratar...era ca un soric cu putin gust de peste cred ca-mi plac si mie inelusele tale

cismaru_nicoleta 1

05.03.2011, 15:00

Kamy
Imi plac mult la gust

mena29 1

05.03.2011, 15:05

Arata bine,eu as incerca

RuxyRux 1

05.03.2011, 15:12

Preferatii mei e mancarea care m-a uimit

Mitinita 1

05.03.2011, 16:48

kamy soric cu gust de peste

zaharia_mihaela2005 1

05.03.2011, 20:03

super buni. fetita mea ar manca nonstop

MIUTA 1

06.03.2011, 00:34

Imi place si eu vreau

LUK 1

06.03.2011, 15:19

divainbucatarie 1

07.03.2011, 08:53

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:00

deyutzky 1

14.03.2011, 23:09

Criss 1

15.03.2011, 12:42

Foarte bune. Mie imi plac la nebunie fructele de mare. Daca "fug" de ele, e pentru pretul piperat pe care il au.

Mitinita 1

15.03.2011, 13:04

Criss,ai dreptate cu pretul...dupa ce ca sunt si asa de scumpe majoritatea sunt si congelate. Cel putin calamari mereu are o gramada de gheata

Criss 1

15.03.2011, 16:00

Da, sunt "glazurati". Am cumparat o data file de rechin glazurat. Asa se numea. Mi-am dat seama acasa de ce se numesc "glazurati". Erau inveliti intr-o glazura generoasa de ghiata. Dupa decongelare a ramas jumatate din file.

Mitinita 1

15.03.2011, 20:54

criss, deci asta inseamna "glazurati"...cam scump platim noi ptr glazura

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:11

adry88 1

13.05.2011, 15:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nasi Goreng-Stir-Fry de orez cu pui si creveti