Calamari rings - Ineluse de calamari

de -Miti- in Fructe de mare, 5 Mar 2011 | 5514 vizualizari

 

La noi inca mai fuge lumea de fructe de mare,acest fel s-ar putea sa le schimbe parerea! Copii tot mai cereau si m-am bucurat ca nu le-am facut deep fry ci le-am prajit in wok.

 

INGREDIENTE


  • 250 gr ineluse de calamari congelate
  • 1 cup faina
  • 2 oua
  • sare,piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari rings - Ineluse de calamari:


Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece.


Se amesteca faina cu sare si piper.


Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.


Se bat ouale.


Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.


Se prajesc in uleiul incalzit.


Se pot servi cu sos sau cu un risotto cu lamaie


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari rings - Ineluse de calamari" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Miti- 1

15.03.2011, 20:54

criss, deci asta inseamna "glazurati"...cam scump platim noi ptr glazura

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:11

adry88 1

13.05.2011, 15:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 22:01

Baclava

de Ancutsa 5

ieri la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare (reteta video)