Calamari rings - Ineluse de calamari

de -Miti- in Fructe de mare, 5 Mar 2011 | 5098 vizualizari

 

La noi inca mai fuge lumea de fructe de mare,acest fel s-ar putea sa le schimbe parerea! Copii tot mai cereau si m-am bucurat ca nu le-am facut deep fry ci le-am prajit in wok.

 

INGREDIENTE


  • 250 gr ineluse de calamari congelate
  • 1 cup faina
  • 2 oua
  • sare,piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari rings - Ineluse de calamari:


Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece.


Se amesteca faina cu sare si piper.


Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.


Se bat ouale.


Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.


Se prajesc in uleiul incalzit.


Se pot servi cu sos sau cu un risotto cu lamaie


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari rings - Ineluse de calamari" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Miti- 1

15.03.2011, 20:54

criss, deci asta inseamna "glazurati"...cam scump platim noi ptr glazura

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:11

adry88 1

13.05.2011, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Creveti Prajiti