Calcan la gratar cu cartofi copti

de ANCA in Peste, 6 Iun 2010 | 13658 vizualizari

COMENTARII (16)

Ina 1

06.06.2010, 10:42

braconaj, ai? )

Ina 1

06.06.2010, 10:42

si-am lasat si furculite, daca tot am fost prima

ANCA 1

06.06.2010, 10:48

cumparat, bre, ca n-am ajuns inca la mare..mersi

Ina 1

06.06.2010, 11:13

Miha 1

06.06.2010, 13:13

Valeiii...monstrul ala e calcan? sa va fie de bine iesirea la iarba verde.

madi_marin 1

06.06.2010, 13:31

calcan am mancat, dar nu la gratar..... dar arata foarte bine....

ramo_cata 1

06.06.2010, 17:18

arata senzational..imi ploua in gura...n-am mancat niciodata... 5 furculite ...

Bunica 1

06.06.2010, 19:14

Wow, e foarte bun ! Ai pus acolo si un pic de mujdei ! Sa-ti fie de bine !

ANCA 1

07.06.2010, 09:25

Multumesc Buni, acum am mancat prima data si m-a impresionat, cat de bun e pestele asta! si da, musai cu mujdei

Bucataras Medi 1

07.06.2010, 10:15

ooooooooooooo, la iarba verde......................ce frumos si ce bun..................carnea de calcan este delicioasa din pacate nu am mai mancat de foarte mult timp.............

vero_closca 1

07.06.2010, 14:49

epurasha2bb 1

07.06.2010, 19:08

e foarte bun calcanul, abia astept s afac si eu la gratar, am incercat doar la cuptor.In imaginatia mea arata exact ca in imaginea asta superba a ta!las 5 furculite !

ANCA 1

07.06.2010, 19:47

Bucataras 1

16.06.2010, 09:29

unde ati fost ancutzo, la snagov?..ca vad si o piscina

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 09:40

sefu, ar fi buna o balaceala intr-o piscina pe caldurile astea,nu?

ANCA 1

16.06.2010, 10:38

nu, la baza la husband, e cu acces pompieristic doar este intr-adevar, o oaza, pe malul lacului Pantelimon, piscina, verdeata, copaci umbrosi, numa bine de stat sub ei la un gratarel.. poate mai revin cu preparate de weekend de acolo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor