Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana_Retetegg in Cannelloni, 4 Dec 2012 | 11097 vizualizari
deyutzky 1
yummmyy cat de bine arata
Dana_Retetegg 1
Merci mult Simo
deyutzky, merci mult
adry88 1
ce bine arata!
multumesc
Valentina_vali 1
georgy27 1
Sandie 1
Ced ca sint f.buni si asi vrea sa-i fac si eu dar am o intrebare: nu trebuie intii sa fierbi cannellonii sau sosul este suficient ca sa fiarba in el la cuptor?
Nu este necesara fierberea lor fiindca este sos din belsug si ele devin moi in cuptor Mult spor!!
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de - Andreea - 7
la 23:40
de bucatarasa 1
la 22:46
de Miha 9
la 22:36
de laura_n 7
la 17:01
de Bucataras 6
la 14:07
10 comentarii
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
de Caty 2
11 voturi
10 voturi
9 voturi
- Andreea -
mikidaniro 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinutza 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!