Cannelloni cu carne de curcan

de Ela68 in Cannelloni, 15 Iun 2014 | 20352 vizualizari

COMENTARII (48)

Lau 1

16.06.2014, 16:34

CE BINE ARATA

Rocsi 1

16.06.2014, 20:27

Arata de vis. Felicitari!

dantes 1

17.06.2014, 08:57

Foarte bune!

diaconta 1

17.06.2014, 09:00

Excelent ti-a iesit Si ce taietura perfecta ai facut

Ela68 1

17.06.2014, 09:34

multumesc , Dia, pentru sesiunea foto, am ascuns un sfert din ea sa se raceasca, restul am mancat-o fierbinte, am fost haplea

diaconta 1

17.06.2014, 09:39

Cred si eu ca ati fost haplea la asa bunaciune )))))))

Giana 1

17.06.2014, 12:29

Arata foarte bine si e delicios

Ela68 1

17.06.2014, 12:46

Grazie Giana

Sylvia 1

17.06.2014, 15:43

arata nemaipomenit

Ela68 1

17.06.2014, 16:55

multam` Sylvia

Xandrinne 1

19.06.2014, 09:22

Yummy!!

Giana 1

27.06.2014, 00:35

Am facut in seara asta dupa reteta ta. Foarte bun a iesit. Multumesc

Ela68 1

27.06.2014, 09:08

Ma bucur ca ti-a placut

Oana 1

03.07.2014, 11:40

Foarte bine arata!

Ela68 1

03.07.2014, 13:28

Multumesc Oana

Krystyan Trendy 1

29.12.2014, 22:50

Interesanta reteta

Ela68 1

29.12.2014, 23:13

DanaModog 1

04.01.2015, 03:33

Foarte bun

Ela68 1

04.01.2015, 13:21

AlexTeacher 1

02.03.2015, 23:01

Bravo Ela ! Ai vazut ce-nseamna perseverenta? Si rasplata pe masura efortului. Esti un exemplu de dat tuturor !

Ela68 1

03.03.2015, 08:59

Wow Alex, cat ma bucura parerea ta !
Stii proverbul acela "daca vantul nu sufla in panze, vasleste", cam asa sunt si eu, nu ma las pana nu ajung la tarm .
Multumesc mult pentru aprecieri

-Licurici- 1

22.06.2015, 21:19

delicios!

Alexandra Burz 1

27.10.2015, 14:39

tare bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne tocata