Cannelloni cu carne de curcan in sos tomat

de Rocsi in Cannelloni, 10 Noi 2012 | 6250 vizualizari

COMENTARII (38)

Rocsi 1

11.11.2012, 10:52

Timea eu am mai facut dar cu sos bechamel si am zis sa incerc si asa

Rocsi 1

11.11.2012, 10:52

Multumesc Corinuta

Rocsi 1

11.11.2012, 10:52

Roxx

Rocsi 1

11.11.2012, 10:52

Ma bucur ca iti plac Daria

Rocsi 1

11.11.2012, 10:53

Alba-Zori

Rocsi 1

11.11.2012, 10:53

Multumesc Zamfira

Rocsi 1

11.11.2012, 10:53

Ina hai si papa

Rocsi 1

11.11.2012, 10:53

Dia asa putin, nu prea mult

Rocsi 1

11.11.2012, 10:54

Multumesc Mamaie

Rocsi 1

11.11.2012, 10:54

Dena multumesc

Rocsi 1

11.11.2012, 10:54

Rhapsody pana ii prepari tu serveste de la mine

Sim0na 1

12.11.2012, 12:33

Am trecut sa mai pap o portie si de aici!

Rocsi 1

12.11.2012, 13:12

Normal Simona

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac si branza