Canneloni

de Criss in Cannelloni, 5 Noi 2013 | 18421 vizualizari

COMENTARII (21)

mirela0911 1

05.11.2013, 06:47

Foarte bun!

_Alina_ 1

05.11.2013, 07:05

Sidy 1

05.11.2013, 07:49

Imi place mult !

Valclaudia 1

05.11.2013, 07:56

ce bine arata!

Anett 1

05.11.2013, 08:18

MotanLaOale 1

05.11.2013, 08:23

Giana 1

05.11.2013, 08:25

Sunt foarte bune

diaconta 1

05.11.2013, 09:11

ce dor mi-e de niste canneloni si inca ai facut cu carnita de pui

babi5 1

05.11.2013, 10:03

simona72 1

05.11.2013, 10:27

ce pofta mi-ai facut!! Super buni!

- Andreea - 1

05.11.2013, 10:34

Foarte buni

Rocsi 1

05.11.2013, 10:50

Foarte buni. Chiar in week-end am facut si eu

Miha 1

05.11.2013, 11:56

Eu fac intotdeauna cu pastele nefierte si se inmoaie foarte bine la cuptor.

diaconta 1

05.11.2013, 12:01

Daca este sos suficient,se inmoaie foarte bine si daca se pun nefierte.Si eu am avut o retinere la inceput,dar mi-am dat seama ca temerile mele nu erau intemeiate deloc.

Criss 1

05.11.2013, 12:18

Multumesc dragelor.

Criss 1

05.11.2013, 12:19

Cu paste nefierte n-am incercat, ma gandeam ca vor ramane tari si n-am avut curaj. Si cand fac lasagna le fierb putin inainte.

diaconta 1

05.11.2013, 12:21

Criss,asa credeam si eu dar au fost foarte bine patrunse cand au fost gata.

laura_n 1

05.11.2013, 14:45

vaai de mine, dar ai rabdare sa le mai si fierbi...esti tare, Cris

Criss 1

05.11.2013, 15:55

OK Dia, data viitoare le fac asa, fara sa le fierb in prealabil.

Criss 1

05.11.2013, 15:56

Laura, ce nu fac eu pentru Alexutul meu? El adora cannelloni, pastele in general, asa ca vrand nevrand...am rabdare.

Valy_T 1

15.01.2014, 09:43

Buna,

Te rog sa imi spui ce pasta de rosii folosesti pentru compozitie.

Mersi

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel