Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Criss in Cannelloni, 5 Noi 2013 | 18421 vizualizari
mirela0911 1
Foarte bun!
_Alina_ 1
Sidy 1
Imi place mult !
Valclaudia 1
ce bine arata!
Anett 1
MotanLaOale 1
Giana 1
Sunt foarte bune
diaconta 1
ce dor mi-e de niste canneloni si inca ai facut cu carnita de pui
babi5 1
simona72 1
ce pofta mi-ai facut!! Super buni!
- Andreea - 1
Foarte buni
Rocsi 1
Foarte buni. Chiar in week-end am facut si eu
Miha 1
Eu fac intotdeauna cu pastele nefierte si se inmoaie foarte bine la cuptor.
Daca este sos suficient,se inmoaie foarte bine si daca se pun nefierte.Si eu am avut o retinere la inceput,dar mi-am dat seama ca temerile mele nu erau intemeiate deloc.
Criss 1
Multumesc dragelor.
Cu paste nefierte n-am incercat, ma gandeam ca vor ramane tari si n-am avut curaj. Si cand fac lasagna le fierb putin inainte.
Criss,asa credeam si eu dar au fost foarte bine patrunse cand au fost gata.
laura_n 1
vaai de mine, dar ai rabdare sa le mai si fierbi...esti tare, Cris
OK Dia, data viitoare le fac asa, fara sa le fierb in prealabil.
Laura, ce nu fac eu pentru Alexutul meu? El adora cannelloni, pastele in general, asa ca vrand nevrand...am rabdare.
Valy_T 1
Buna, Te rog sa imi spui ce pasta de rosii folosesti pentru compozitie. Mersi
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!