Cap de peste grouper cu legume fierte

de cristeena20 in Peste, 1 Mai 2013 | 6823 vizualizari

 

A fost prima data cand am mancat asa ceva si nu mi-am imaginat ca un cap de peste poate avea asa multa carne. In concluzie a fost o masa deosebit de usoara si sanatoasa, cu o carne foarte delicata si fara o aroma puternica de peste. Daca gasiti acest peste (care este foarte scump , dar deosebit de bun) si va ramane capul, nu il aruncati ci gatiti-l in acest fel. Va asigur ca va va place:)

 

INGREDIENTE

  • 1cap de peste grouper
  • sare, piper, otet, ulei de masline, usturoi
  • 2 cartofi rosii
  • 300 gr fasole pastai verde
  • 4 oua
  • 3 morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cap de peste grouper cu legume fierte:

Capul de garoupa de taie pe lungime in jumatate si se pune la fiert in apa cu sare pt cca 15 minute.


Legumele se fierb si ele: curatam cartofii, morcovii si ii taiem pe lungime; fasolea la fel . In apa clocotita punem la inceput morcovii si fasolea si la final cartofii ; Fierbem si ouale tari.


Scoatem pe un platou pestele si pe altul legumele.


Peste legume stropim cu ulei de masline, sare, piper, otet. La fel facem si cu pestele cand il servim in farfurie. Capul de garoupa are foarte multa carne foarte buna!!!


Serviti alaturi de un vin alb bun rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de peste grouper cu legume fierte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Anett 1

01.05.2013, 19:27

Rocsi 1

01.05.2013, 22:24

MotanLaOale 1

02.05.2013, 00:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stiuca si legume in vin alb