Caprese la cuptor

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2016 | 887 vizualizari

 

Tipica Caprese de obicei se serveste rece, in zilele calduroase de vara... Zilele trecute insa am vazut aceasta varianta ... la cuptor ... delicioasa ...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mozzarella
  • 1-2 rosii
  • busuioc
  • ulei masline
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caprese la cuptor:

Mozzarella o scoatem din punga si o scurgem bine de apa de conservare. O stergem apoi cu un servet de hartie .


Rosiile le spalam si la fel le stergem cu un servet .


Feliem rosiile si mozzarella in felii cat mai egale ca grosime .


Intr-un vas pentru cuptor asezam alternand feliile de mozzarella si rosii . Pe fiecare felie de mozzarella punem busuioc proaspat .


Presaram condimentele si punem putin ulei de masline .


Punem vasul la cuptor la 200 grade pentru 10 minute .


Se serveste imediat .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caprese la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andreea Caroline 1

14.06.2016, 09:34

Mirela

Andreea Caroline 1

14.06.2016, 09:35

Andrutza

Andreea Caroline 1

14.06.2016, 09:36

Meri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu branza si rosii