Caramela din banane

de anisoara in Dulciuri, 24 Sep 2010 | 5642 vizualizari

 

se prepara usor,repede si fara multa bataie de cap.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 2 linguri de dulceata de piersic sau caise
  • 3 linguri de zahar
  • 50 gr de unt
  • un pic de esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caramela din banane:

In tigaie se adauga untul si zaharul si se pune la un foc mijlociu. Continutul se amesteca intruna cu o lingura de lemn pana se topeste zaharul. Se adauga dulceata si bananele faramitate cu o furculita . Se fierbe timp de 4 minute , mereu amestecand in tigaie pana bananele se omogenizeaza cu toate ingredientele.Caramela se scoate de pe foc , se toarna intr-un bol mai adanc si se mixeaza bine. Se adauga un pic de esenta de vanilie si se lasa la racit.



Aceasta caramela am preparat-o pentru un tort de clatite cu mere la cuptor , receta care va urma .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caramela din banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

housy 1

18.04.2011, 14:21

ce farfurie frumoasa ai!!! si reteta e brava!!

adry88 1

23.05.2011, 11:13

foarte bun

VERONICA2607 1

23.02.2012, 21:26

reteta superba si farfuria ma innebuneste...vreau si eu si una si alta!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura ,,Quiky"

de anuta 1

ieri la 22:18

Savarine cu aluat dospit si fructe

de anuta 1

ieri la 22:02

Trifoi delicios cu branza si spanac

de anuta 1

ieri la 21:53

Rulada cu dulceata si blat din cereale

de anuta 1

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Prajitura MIMOZA