Caramela din banane

de anisoara in Dulciuri, 24 Sep 2010 | 6676 vizualizari

 

se prepara usor,repede si fara multa bataie de cap.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 2 linguri de dulceata de piersic sau caise
  • 3 linguri de zahar
  • 50 gr de unt
  • un pic de esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caramela din banane:

In tigaie se adauga untul si zaharul si se pune la un foc mijlociu. Continutul se amesteca intruna cu o lingura de lemn pana se topeste zaharul. Se adauga dulceata si bananele faramitate cu o furculita . Se fierbe timp de 4 minute , mereu amestecand in tigaie pana bananele se omogenizeaza cu toate ingredientele.Caramela se scoate de pe foc , se toarna intr-un bol mai adanc si se mixeaza bine. Se adauga un pic de esenta de vanilie si se lasa la racit.

Aceasta caramela am preparat-o pentru un tort de clatite cu mere la cuptor , receta care va urma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Caramela din banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

housy 1

18.04.2011, 14:21

ce farfurie frumoasa ai!!! si reteta e brava!!

adry88 1

23.05.2011, 11:13

foarte bun

VERONICA2607 1

23.02.2012, 21:26

reteta superba si farfuria ma innebuneste...vreau si eu si una si alta!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de prune