Carnaciori in foietaj

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 1017 vizualizari

 

Buni atat calzi, cat si reci.

 

INGREDIENTE

  • 5 carnaciori din carne de porc (180g);
  • 120g aluat de foietaj congelat;
  • un galbenus;
  • seminte de susan.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!


Se decongeleaza aluatul de foietaj si se taie 5 fasii de circa 1 cm latime.


Carnaciorii se imbraca in aluatul de foietaj, dupa care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu jumatate din galbenus, apoi peste ei se presara seminte de susan. Cand s-au facut pe jumatate, carnaciorii se scot din cuptor, se intorc pe partea cealalta si se ung cu galbenusul ramas, apoi se presara din nou seminte de susan. Se baga tava iar la cuptor pana cand se rumeneste frumos foietajul.


Carnaciorii se pot servi atat calzi, cat si reci, alaturi de ketchup sau mustar.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Aletta 1

12.05.2015, 10:42

I-as manca pe toti acum..

dantes 1

12.05.2015, 11:33

Super!

mirela0911 1

12.05.2015, 13:11

Excelenti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci