CARNACIORI RO-LA-LA

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 2653 vizualizari

 

O reteta rapida, pentru atunci cand vrei ceva deosebit si esti in criza de timp!

P.S. Clatitele poti sa le faci din timp si sa le pastrezi la congelator.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite (12 buc/3 portii) 
  • 1 ou -250 g faina
  • 1 lingura de zahar
  • un praf de sare
  • 250 ml apa minerala
  • Pentru umplutura:
  • cateva fire de carnaciori
  • 100 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 50 ml ketchup 
  • ulei pentru copt clatitele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CARNACIORI RO-LA-LA:

Oul se bate bine cu telul, impreuna cu sarea si zaharul; se adauga treptat apa minerala, amestecand incontinuu; se toarna faina in ploaie si se amesteca pentru a nu se forma cocoloase; se unge tigaia cu putin ulei si se coc clatitele.

Dupa ce ai copt clatitele, le ungi pe fiecare cu cate o lingurita de smantana, presari cascaval ras, asezi cate un fir de carnat si rulezi; asezi clatitele intr-un vas termorezistent, presari cascaval ras si dai la cuptor pentru cca 15 minute.


Le servesti imediat, cu smantana si ketchup.

TIPS-URI

1

aperitiv rapid

2

clatite

Daca ti-a placut reteta noastra "CARNACIORI RO-LA-LA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane