Carnati de casa

de divainbucatarie in Mezel de casa, 9 Dec 2010 | 8208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de porc
  • 750 g ceafa de porc
  • 300 g slanina
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de sare
  • 2 linguri piper macinat
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 lingura boia dulce
  • mate pentru umplut
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Tocam carnea , ceafa si slanina. Daca nu aveti masina de tocat rugati macelarul sa o toace pentru voi. Adaugam o ceasca de apa sau zeama de oase si amestecam.Pisam usturoiul si il amestecam bine cu carnea, pana se omogenizeaza, dar nu prea mult sa nu devina pasta. Gustam carnea sa fie suficient de condimentata. Umplem matele, care au fost curatate si spalate in prealabil, fara sa se indese prea tare, le inteapam pe alocuri cu un ac sa nu crape si rasucim la fiecare 15 -20 cm, in functie de lungimea pe care o doriti pentru carnati – puteti sa ii faceti si de 30 de cm. Punem carnatii la frigider peste noapte neacoperiti sa se zvante sau afara daca temperatura este scazuta, sau intr-un beci. A doua zi puteti sa ii afumati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

nadina73 1

10.12.2010, 01:16

bun de tot

divainbucatarie 1

10.12.2010, 12:25

Va multumesc! Noi am inceput pregatirile, cu mosul la scoala, cautam cadouri...

adry88 1

04.06.2011, 10:15

buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inimioare cu chimen

de anuta 1

ieri la 22:27

Floricele fragede cu gem de gutui

de anuta 1

ieri la 22:18

Fursecuri cu gem de afine(fara ou)

de anuta 1

ieri la 22:07

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Carnati de porc