Carnati de casa

de ionix in Mezel de casa, 15 Dec 2009 | 31424 vizualizari

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

15.12.2009, 13:26

am facut si noi..de fapt..nu io...Cezar..ca io n-am contribuit cu nik.si deci..nu stiu reteta.anul trecut..cica m-am dus sa ajut si radeam de cezar cand baga compozitia in matele de porc..facand aluzii,ii ziceam sa mai bagesi m-a trimis acasa.stiu ca nu-s sanatoasa

Bucataras 1

15.12.2009, 15:33

Bucataras Dragos 1

15.12.2009, 16:54

carnatii mei is pe balcon (fara nici o aluzie

ionix 1

15.12.2009, 17:20

Gaby, esti nebunica rau de tot... de aia-mi place mie de tine

ionix 1

15.12.2009, 17:22

Dragos, fara nicio aluzie, carnatii mei tot pe balcon sunt acolo-s pusi la uscat

Bucataras Dragos 1

15.12.2009, 18:10

liana_geicu 1

15.12.2009, 20:11

Pe gratar cu mustar sau cu muraturi sunt cei mai buni!

gaby_duceag 1

15.12.2009, 20:20

mmmm,noua ne place tochitura moldoveneasca cu toate"porcariile"prajite,mamaliga,branza framantata si oua ochiuri

gaby_duceag 1

15.12.2009, 20:21

Ionixiti place de mine?yuhuu si mie imi place de tine.ne luam?

ionix 1

15.12.2009, 21:07

Liana, ai foarte mare dreptate... sunt super buni la gratar cu mustar

ionix 1

15.12.2009, 21:09

Gaby, asa mananca si familia mea... dar eu si sotul meu incercam sa ne menajam... mai ales ca acum o luna a avut o interventie la coloana si trebuie sa tine un pic de regim... stii ca-s pui de moldoveni, asa ca mai scap si eu la "porcarii"

ah, si ne luam ne luam... dar cine o sa poarte pantalonii-n casa?

Bucataras 1

15.12.2009, 21:15

eu

ionix 1

15.12.2009, 21:26

Bucataras, daca esti si tu in ecuatia asta o sa se numeasca menage a trois... hai ca ma duc pe aratura rau de tot, traiasca vinul!!!

Bucataras Dragos 1

15.12.2009, 21:52

si cand te gandesti ca totul a pornit de la carnati

ala_oancea 1

15.12.2009, 22:59

Super Cand eram mica si ai mei faceau carnati, eu eram responsabilul sef cu scobitoarea. Cand se umplea matul, trebuia sa-i dau gauri cu ea Ce amintiri ....

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:43

baii..sunt si io .."dusa/"dar..nici voi nu sunteti mai departe.bucataras cica"eu"si Dragos"totul a pornit de la carnati".paaaiii..daca nu de deconectam si amuzam aici..intre cei dragi(pe bune-mi sunteti tare dragi!toti!!!)atunci..unde?

ionix 1

16.12.2009, 13:37

asa-i Dragos... carnatii mei din balcon sunt de vina...

ionix 1

16.12.2009, 13:38

Ala, nu i-am intepat niciodata... banuiesc ca intepatul e pt a se scurge mai bine de grasime, asa-i??? mie-mi place foarte mult partea asta cu facutul chestiilor traditionale in casa... e mai greu cu timpul si oboseala dar merita efortul

ionix 1

16.12.2009, 13:40

Gaby, imi pare tare bine c-am dat peste site-ul asta atat de calduros...

Bucataras Dragos 1

16.12.2009, 15:45

ionix se pare ca carnatii tai din balcon sunt vedete pe site ne dai autografe?

gaby_duceag 1

16.12.2009, 16:25

si cum semneaza?

Miha 1

16.12.2009, 16:55

Semnaturi cu carnati? Vreau si eu.

Bucataras Dragos 1

16.12.2009, 19:32

pai ionix trebuie sa ne dea autografe ca carnatii ei is faimosi intreab-o pe ea

ionix 1

16.12.2009, 22:00

mai bucatarasilor, dau autografe... cred ca intru in cartea recordurilor cu asta pe carnati??? am "doar" 8 metri de carnati deci am unde sa dau autografe... hmmm. ma gandeam sa topesc ciocolata, pt ca tot ii place mult lui Miha, si sa ma semnez cu cioco pe carnati...

Nicolae 1

21.12.2009, 10:05

am facut si eu dar fara boia iute iam lasat la scurs o noapte dupa care iam pus la afumatoare cu putin fum si mai multa caldura sa se patrunda bine 10 ore aproximativ

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carnati ca la Moldova