Carne ascunsa "pod shuboi"

de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 4979 vizualizari

 

Este o reteta preluata de la matusa mea din Rusia.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de  pui (sau orice alt fel de carne)
  • 1,5 kg cartofi
  • 3-4 cepe
  • 250 gr cascaval
  • 450 gr maioneza
  • sare
  • piper
 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne ascunsa "pod shuboi":

Pentru a prepara aceasta specialitate va trebuie fie 2 piepti de pui sau carne de orice fel, insa sa fie fara os. Se vor taia  carnea si cartofii pai, apoi vor fi condimentate separat, ceapa se va taia solzisori. Se unge o tava cu ulei si se va aseza in straturi carnea apoi ceapa urmata de cartofi, deasupra lor se va pune cascavalul ras si la urma maioneza de preferat cea din comert. (eu folosesc pe cea ucraineana). Se da la cuptor 30 de minute la foc mediu si cand e gata se serveste fie cu salata fie cu acritura (castraveti in otet si gogosari).

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne ascunsa "pod shuboi"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:42

sincer nu am incercat...dar de ce nu...eu oricum folosesc la reteta asta doar maioneza ucraineasca

luminita20_2006 1

22.05.2009, 11:23

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Shaorma