Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2015 | 3544 vizualizari

COMENTARII (19)

reisnaor_2006 1

29.03.2015, 17:24

Andra_Constantinescu 1

29.03.2015, 17:27

Arata bine carnea!

MOKUSKA 1

29.03.2015, 17:38

Panacris 1

29.03.2015, 17:40

Andra e tare gustoasă și e fără ”antibiotice” cum sunt puii

Adele 1

29.03.2015, 17:43

Catalina L 1

29.03.2015, 17:44

Gherca Daniela 1

29.03.2015, 17:48

Geanina87 1

29.03.2015, 18:01

cristinutanicolita 1

29.03.2015, 18:02

MotanLaOale 1

29.03.2015, 18:08

buna buna

simona72 1

29.03.2015, 18:16

Nu am papat bibilica dar cred ca e grozav ce ai facut!

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 18:25

miki_a 1

29.03.2015, 19:02

Am mai zis...o carne fina, deosebit de gustoasa! Frumoasa combinarea ingredientelor!

tarasmariana 1

29.03.2015, 21:10

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:26

Ce frumos le mai pictezi si in farfurie

Corinuta 1

30.03.2015, 17:37

Yammii!

Panacris 1

30.03.2015, 18:19

Miha

mirela0911 1

31.03.2015, 14:01

Sim0na 1

07.04.2015, 11:04

N-am mancat niciodata carne de bibilica.. Al meu barbat uraste bibilicile
Fur o portie de la tine!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute aromate la cuptor