Carne de porc gatita la tuci

de Constelatialeu in Porc, 28 Iun 2020 | 2829 vizualizari

 

Imi place sa gatesc la foc mic, incet, mai ales ca aveam treaba de nu vedem pe unde scoatem camasa. Asa ca varianta asta cu gatitul la foc mic si pe termen mai lung merge la fix cat sa ne facem si treburile si nici sa nu avem garija ca se arde mancarea. Mancare pentru oamenii muncii hei-rupsiti....demolatori....:)))))))))))))))))))))))))))0

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 4 rosii
  • 2 ardei capia
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei cca 100 ml
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc gatita la tuci:

Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul, apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul foarte mic, adaugam o ceasca cu apa si acoperim tuciul cu capac.

Lasam sa se patrunda carnea cca 1 ora.

Pregatim si legumele, curatam rosiile de coaja si le taiem bucati mai mici, taiem si ardeiul in bucati mai mici, curatam cateii de usturoi, daca sunt prea mari, ii taiem mai mici.

Dupa ce carnea este patrunsa si gatita, adaugam legumele, potrivim de sare si piper, mai adaugam o ceasca cu apa, acoperim cu capac si mai lasam la foc foarte mic cca 30-40 min. Servim cu mamaliguta si cu mare pofta, carnea este asa bine gatita ca se taie cu furculita..

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc gatita la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Merisor 1

01.07.2020, 08:23

N-ai strecurat și tu acolo o coastă?

dantes 1

02.07.2020, 16:26

Gustoasa!

Gherca Daniela 1

02.07.2020, 16:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Turda (la vas roman)