Carne de porc la cuptor cu orez si masline

de adasev12 in Porc, 25 Aug 2011 | 3248 vizualizari

 

NO COMMENT!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc fara grasime
  • 1 cana de orez
  • ciuperci proaspete, cam 100-150 grame
  • 1 mana de masline
  • 1 ceapa
  • jumatate de ardei  sau unul intreg, depinde de marime( aici sunt f mari....)
  • 2 fire de telina
  • sare, piper, curry, patrunjel verde
  • 2 lg ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc la cuptor cu orez si masline:

Mai intai se portioneaza carnea in bucati mai mici. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajeste carnea pe toate partile, pana se albeste si capata o crusta frumoasa. Se scoate pe un servet, apoi in cratita se pun ceapa si ardeiul taiate marunt, se lasa un pic sa se patrunda, apoi se adauga ciupercile feliate si se incing putin. Se adauga orezul spalat si bucatile de telina si se acopera cu apa sau supa de carne (aproximativ 1 cana). Se sareaza, pipereaza, se pune putintel curry...dar se poate si fara. Se pune carnea deasupra si se da la cuptorul incalzit la 170 grade, pana se face orezul. Maslinele se adauga spre sfarsitul coacerii. Patrunjelul verde tocat se pune direct in farfurie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc la cuptor cu orez si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adasev12 1

25.08.2011, 15:53

silvioara, rocsi...bine-ati venit

DIANA B 1

25.08.2011, 17:31

Eu am venit sa , ca-s cu ,,ghiozdanul" plin

Bunica 1

25.08.2011, 19:58

Mda, chiar daca este seara tot vreau o bucatica de carne ....e prea frumos rumenita !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor