Carne de vitel cu mazare la CrockPot

de anca_rm in Slow Cooking, 25 Noi 2015 | 1121 vizualizari

 

Crock Pot este o oala minune pe care o pornesc dimineata cand plec de acasa iar cand ma intorc , dupa munca , mancarea e gata si numai buna de pus pe masa .M-am indragostit de ea si o folosesc in timpul saptamanii aproape zilnic.
Se poate face in ea ciorba , friptura , tocana si chiar si prajituri . Inca nu am facut prajituri dar voi incerca si o sa va aduc sa vedeti rezultatul.
Va recomand aceasta oala ca sa va faceti viata mai usoara .
 
 

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg carne vitel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 0.5 kg mazare
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vitel cu mazare la CrockPot:

Carnea o spalam si o taiem in bucati potrivite .


Curatam morcovul ceapa si usturoiul .


Morcovul l-am taiat in bucati mai mari , ceapa in cubulete iar usturoiul l-am zdrobit si maruntit cu un cutit bine ascutit.


Am pus carnea, apa si legumele taiate in vasul de la CrockPot , am setat pe temperature inalta pentru 6 ore si am plecat la munca.


La intoarcere am pus mazarea congelata, sare si piper si am mai pornit oala pentru 1 ora.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel cu mazare la CrockPot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

25.11.2015, 20:10

buna buna

miki_a 1

25.11.2015, 23:48

Ce mult imi place ca toate si-au pastrat culoarea naturala! Si cred ca si gustul este unul foarte bun!

mirela0911 1

27.11.2015, 09:27

Tare bine arată și cred ca a fost delicioasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc la Crock Pot