Carne porc pe pat de rucola

de silvianart in Porc, 6 Ian 2017 | 405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata 250 gr. carne porc (indicat ceafa porc)
  • 200 gr rucola
  • 1 morcov
  • 1 cub unt
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita zahar brun
  • otet sau zeama lamaie pentru rucola
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne porc pe pat de rucola:

Tragem la tigaie carnea in unt, foarte rapid (1 min.maxim pe ambele parti), timp in care o si condimentam cu sare, piper, stoarcem 1/2 lamaie peste carne; o punem la cuptor, la 200 grade C, pentru 12-13 min.

Morcovul il feliem cu un curatator, il tragem la tigaie, in ulei foarte incins pentru 1 min. Il scoatem intr-un bol si il stropim cu amestecul format din zahar brun si otet.

Rucola o asezonam dupa gust. Dupa ce scoatem carnea, in tigaia respectiva, mai adaugam unt, 1-2 linguri apa si formam un sos din care se gusta si se condimenteaza dupa gust.

Se monteaza ca in poza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne porc pe pat de rucola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

silvianart 1

07.01.2017, 07:50

Va multumesc, sunt incantat ca ma aflu aici, sincer, ma ambitioneaza caldura dumneavoastra, ma umple de inspiratie. Cu drag !
:">

mirela0911 1

07.01.2017, 10:38

Ce bine arata si cred ca e si bun!

dantes 1

07.01.2017, 11:38

Arata super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Mici facuti in casa