Carne porc pe pat de rucola

de silvianart in Porc, 6 Ian 2017 | 1049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata 250 gr. carne porc (indicat ceafa porc)
  • 200 gr rucola
  • 1 morcov
  • 1 cub unt
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita zahar brun
  • otet sau zeama lamaie pentru rucola
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne porc pe pat de rucola:

Tragem la tigaie carnea in unt, foarte rapid (1 min.maxim pe ambele parti), timp in care o si condimentam cu sare, piper, stoarcem 1/2 lamaie peste carne; o punem la cuptor, la 200 grade C, pentru 12-13 min.

Morcovul il feliem cu un curatator, il tragem la tigaie, in ulei foarte incins pentru 1 min. Il scoatem intr-un bol si il stropim cu amestecul format din zahar brun si otet.

Rucola o asezonam dupa gust. Dupa ce scoatem carnea, in tigaia respectiva, mai adaugam unt, 1-2 linguri apa si formam un sos din care se gusta si se condimenteaza dupa gust.

Se monteaza ca in poza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne porc pe pat de rucola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

silvianart 1

07.01.2017, 07:50

Va multumesc, sunt incantat ca ma aflu aici, sincer, ma ambitioneaza caldura dumneavoastra, ma umple de inspiratie. Cu drag !
:">

mirela0911 1

07.01.2017, 10:38

Ce bine arata si cred ca e si bun!

dantes 1

07.01.2017, 11:38

Arata super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles