Cartof copt cu somon afumat si avocado

de Oana in Somon, 19 Noi 2010 | 8678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • un iaurt mic cremos sau smantana
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • jumatate de avocado
  • o felie de somon afumat file
  • un catel de usturoi
  • 2 linguri cu marar tocat
  • busuioc uscat
  • tarhon uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartof copt cu somon afumat si avocado:

Cartofii se spala bine, se sterg si se invelesc in folie de aluminiu, se coc apoi la foc mediu pana intra furculita usor in ei.

Intre timp se curata avocado, se taie cubulete si se pune in zeama de lamaie. Iaurtul cremos se amesteca cu usturoiul zdrobit, mararul tocat, busuioc, tarhon si sare dupa gust. Somonul se taie cubulete, se opresc cateva fasii pentru decor si se amesteca in sosul de iaurt. Se scurge avocado iar o parte din zeama de lamaie se amesteca in sosul de iaurt, dupa gust.

Catoful se cresteaza in cruce, se toarna deasupra sosul de iaurt cu somon. se orneaza cu fasiutele de somon si se pune avocado deasupra. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartof copt cu somon afumat si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

20.11.2010, 00:14

sincer nu am incercat ,dar suna tare bine

adriana_bobu 1

20.11.2010, 22:01

Teo 1

21.11.2010, 18:23

e asa de ingenioasa ideea! Oana, sper ca nu ai facut doat 2 cartofi; cei din provincie ajung mai greu !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Kedgeree cu mazare si somon afumat