Cartofi aurii condimentati cu usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 4570 vizualizari

 

Irezistibili sunt acesti cartofi.....va invit sa ii probati...:)

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati cartofi noi mai maricei
  • condimente: un praf de turmeric, un praf de boia dulce, un praf de rozmarin, un praf de busuioc, un praf de oregano,
  • sare si piper dupa gust
  • 3 capatani de usturoi nou
  • 2 cani de apa
  • un sfert de legatura tarhon proaspat
  • ulei de masline( la discretie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii condimentati cu usturoi:

Cartofii se fierb bine, apoi se scurg de apa.


Se pune ulei in tava ( pe care o vom introduce la cuptor), se asaza cartofii. Ii condimentam din plin si tinem tava pe ochiul aragazului( flacara mica) doua trei minute amestecand in ei si intorcandu-i usor cu o paleta.


Ii dam la cuptor la 200 de grade pana preparam mujdeiul.


Curatam usturoiul , il zdrobim si il amestecam cu o lingura de ulei de masline, cu sare si punem peste el doua cani de apa. Tocam tarhonul si il amestecam in mujdei. Punem totul peste cartofi in tava si tinem pana se rumenesc frumos.


Sunt o mare bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii condimentati cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

RuxyRux 1

19.06.2013, 10:43

babi5 1

15.08.2013, 09:05

buni tare

RuxyRux 1

12.01.2014, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Aperitive rapide