Cartofi aurii cu usturoi si marar

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 1376 vizualizari

 

La cuptor desigur...o mare bunatate! 

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi albi
  • o canita ulei de masline
  • pudra de marar( sau proaspat daca doriti)
  • pudra de usturoi
  • un praf de turmeric
  • un praf de piper alb
  • sare de mare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu usturoi si marar:

Se ia o foaie de copt si se pune pe tava de cuptor.


Foaia se unge cu ulei, se asaza cartofii taiati felii mai grosute, se ung cu ulei( mai multicel) , se pudreaza cu sare, piper alb, turmeric, marar si usturoi.


Acoperim cartofii cu o alta foaie de copt, o presam usor cu mana si punem tava la cuptor pentru o ora, sau pana cand sunt bine patrunsi si rumeniti.


Nu va retine nimic sa-i mancati cu friptura de pui si mujdei de usturoi....sunt extrem de gustosi!

 

TIPS-URI

1

Intre cele doua foi de copt cartofii se coc si in acelasi timp se patrund si rumenesc bine, asa ca aveti grija sa presati usor marginile ca si cand doriti sa le etansati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu usturoi si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.03.2016, 20:50

O portie mare vreau de cartofi!

elucubratiiculinare 1

10.03.2016, 16:42

RuxyRux 1

11.03.2016, 22:34

Multumesc...au fost grozavi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui cu marar