Cartofi Byron

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2013 | 14969 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

06.12.2013, 20:12

Merisor 1

06.12.2013, 20:16

Foarte buna ideea sa-i fierbi! Se reduce mult timpul de preparare!

Bunica 1

06.12.2013, 20:32

Buni rau!

diaconta 1

06.12.2013, 20:42

foarte buna idee

Bya Ralu 1

06.12.2013, 20:43

buni

laura_n 1

06.12.2013, 21:05

sunt foarte faini, si pe mine ma bate mereu gandul sa ii fac

Anett 1

06.12.2013, 21:27

deyutzky 1

06.12.2013, 21:32

buuuuni

gaby_duceag 1

06.12.2013, 22:38

si reteta! si pozele! si mancarea!

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 00:19

foarte gustosi

Rocsi 1

07.12.2013, 10:36

Nu pot decat sa zic ca sunt grozavi

Vasile48 1

12.12.2013, 13:20

reisnaor_2006 1

28.10.2014, 12:34

Panacris 1

09.11.2014, 21:45

Ooooo, ce bunăciune am ratat Dar niciodată nu-i târziu Sunt direct pe lista de făcut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou