Cartofi caramelizati la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Mai 2015 | 6258 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

16.05.2015, 17:21

Adele 1

16.05.2015, 17:21

Foarte buni

Constelatialeu 1

16.05.2015, 17:22

Astia sunt tot dietetici ?

Valclaudia 1

16.05.2015, 17:28

Nu sunt dietetici, dar mai trebuie sa pape si copii )))

Constelatialeu 1

16.05.2015, 17:31

Ca eu deja muream de foame daca veneam la tine...

Valclaudia 1

16.05.2015, 17:42

gaseam eu niste coaste pentru tine, nu-ti face griji

Constelatialeu 1

16.05.2015, 17:45

Asa parca incepe sa-mi placa din nou de tine...

Bya Ralu 1

16.05.2015, 18:11

Buni

simona72 1

16.05.2015, 18:24

Astia imi plac tare mult cu o salata!

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:28

anca_rm 1

16.05.2015, 18:37

Super faini

Bucataras Medi 1

16.05.2015, 18:49

buni!

cristinutanicolita 1

16.05.2015, 19:22

Rocsi 1

16.05.2015, 20:28

Catalina L 1

16.05.2015, 20:41

buna idea si buni cartofii

dantes 1

17.05.2015, 06:51

Buni!

Xandrinne 1

17.05.2015, 12:40

mirela0911 1

17.05.2015, 16:09

Buni or fi!

Gicuta 1

18.05.2015, 08:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

ieri la 15:41

Tarta cu ciocolata, visine si cirese - Un desert delicios cu fructe

de laura_n 7

ieri la 14:34

Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu urzici