Cartofi copti si pulpe la cuptor

de r3nat02006 in Pui, 13 Mar 2013 | 7522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 kg cartofi
  • 25 ml ulei masline (10 pentru cartofi, 10 pentru pulpe si 5 pentru tava)
  • 1 hartie de copt
  • 20 gr sare (10 pentru cartofi, 10 pentru pulpe)
  • 10 gr piper negru macinat (5 pentru cartofi, 5 pentru pulpe)
  • 10 gr cimbru uscat (5 pentru cartofi, 5 pentru pulpe)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti si pulpe la cuptor:

Pulpele se pun la fiert timp de 10 minute, timp in care se curata cartofii si se taie in sferturi. Dupa ce cartofii au fost taiati se pun intr-un bol si se amesteca cu condimentele dorite si 5 ml de ulei. Ulterior si pulpele se trec prin aceeasi operatiune dupa care se aseaza in cuptorul incins la 180 grade intr-o tava care a fost acoperita cu hartie de copt. Se lasa la cuptor timp de 30 minute iar dupa scurgerea timpului se intorc cartofii si pulpele si se mai lasa timp de inca 10 minute dupa care se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti si pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor pe pat de vinete si rosii