Cartofi cu carnat de casa si cascaval la cuptor

de Adi75 in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2014 | 6990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400 g carnat de casa
  • 5 oua
  • 150 g cascaval
  • 50 g parmigiano
  • 150 ml smantana sau iaurt
  • putin unt sau margarina ptr tapetat tava
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carnat de casa si cascaval la cuptor:

Se pun cartofii si ouale la fiert. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Între timp dam prin razatoare cascavalul.


Pregatim sosul: ouale si smantana + putina sare se amesteca bine pana cand obtinem o crema .


Carnatii se taie rondele si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei pana incep sa se rumeneasca .


Dupa ce s-au racit cartofii se dau prin razatoarea mare si se pun in tava deja tapetata cu unt sau margarina , se pun peste stratul de cartofi si ouale date tot prin razatoare se pune sare si piper dupa gust. Asezam si o parte din carnatul prajit apoi punem crema de smantana, presaram jumatate din cascavalul razuit si jumatate din parmigiano, apoi mai punem inca un strat de cartofi, oua, carnat, crema de smantana si restul de cascaval si parmigiano.


Se da la cuptorul bine incins la o temperatura de 170 grade 25-30 minute


Se servesc calzi dar sunt buni si reci, noi am mancat cu ultimele gogonele ce aveam .

TIPS-URI

1

Cartofii se fierb în coaja

2

Fierbem 3 oua , 2 le folosim la crema de smantana crude

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carnat de casa si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Krystyan Trendy 1

12.06.2014, 07:03

foarte gustosi!

babi5 1

12.06.2014, 19:47

Adi75 1

16.06.2014, 20:18

Raluca93 ... sunt gusturi si gusturi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu pui si pate de ficat
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca talmes-balmes