Cartofi cu carnat de casa si cascaval la cuptor

de Adi75 in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2014 | 4928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400 g carnat de casa
  • 5 oua
  • 150 g cascaval
  • 50 g parmigiano
  • 150 ml smantana sau iaurt
  • putin unt sau margarina ptr tapetat tava
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carnat de casa si cascaval la cuptor:

Se pun cartofii si ouale la fiert. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Între timp dam prin razatoare cascavalul.


Pregatim sosul: ouale si smantana + putina sare se amesteca bine pana cand obtinem o crema .


Carnatii se taie rondele si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei pana incep sa se rumeneasca .


Dupa ce s-au racit cartofii se dau prin razatoarea mare si se pun in tava deja tapetata cu unt sau margarina , se pun peste stratul de cartofi si ouale date tot prin razatoare se pune sare si piper dupa gust. Asezam si o parte din carnatul prajit apoi punem crema de smantana, presaram jumatate din cascavalul razuit si jumatate din parmigiano, apoi mai punem inca un strat de cartofi, oua, carnat, crema de smantana si restul de cascaval si parmigiano.


Se da la cuptorul bine incins la o temperatura de 170 grade 25-30 minute


Se servesc calzi dar sunt buni si reci, noi am mancat cu ultimele gogonele ce aveam .

 

TIPS-URI

1

Cartofii se fierb în coaja

2

Fierbem 3 oua , 2 le folosim la crema de smantana crude

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carnat de casa si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Krystyan Trendy 1

12.06.2014, 07:03

foarte gustosi!

babi5 1

12.06.2014, 19:47

Adi75 1

16.06.2014, 20:18

Raluca93 ... sunt gusturi si gusturi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor