Cartofi cu smantana la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2010 | 9053 vizualizari

COMENTARII (14)

rivka 1

13.02.2010, 20:16

super buna budinca asta de cartofi, pacat ca nu e poza mai reusita ca mancarea e foarte buna.

ela 1

14.02.2010, 06:25

mama Rivka,ala e cainele tau?

rivka 1

14.02.2010, 10:08

da

madi_marin 1

14.02.2010, 10:18

si mie imi place catelul..... am avut si noi un rottweiler....de fapt era al fostului sot....dar era ca si al meu....si imi plac la nebunie.....

rivka 1

14.02.2010, 10:39

merci , e dragutz da, dar daca te uiti mai urat la el se sperie si fuge, are un caracter foarte finutz...

madi_marin 1

14.02.2010, 10:46

e mai pisicos.... e si el mic, ma....

ela 1

14.02.2010, 11:13

ai caine pt ducere in eroare a intrusilor..

Teo 1

14.02.2010, 20:37

Ela , iar dau iama prin farfuriile tale; imi pace cum gatesc timisorencele!

ela 1

14.02.2010, 21:30

te astept Teo,mie nu imi place f tare cum gatesc intodeauna,mai alesc ca fac mancarea tot pe fuga si nu am timp sa ma joc cu decoratul

stemol 1

15.02.2010, 11:44

I-mi place reteta ta,am s-o incerc in viitorul apropiat.Pot sa folosesc unt,in loc de margarina,noi nu mai consumam margarina deloc?
A apropo si eu sunt din Timisoara

ela 1

15.02.2010, 12:01

poti pune si unt,eu nu pre il folosesc.unde stai in Timisoara?

stemol 1

15.02.2010, 12:09

acum sunt in Oradea,am stat in Timisoara pana acum 3-4ani,in zona Plavat 2

stemol 1

15.02.2010, 12:20

A,mersi ptr raspunsul promp.
Daca nu sunt indiscret tu in ce zona stai?

ela 1

15.02.2010, 13:37

pe aproape,in Calea Sagului

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc in crusta