Cartofi cu smantana la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2010 | 6511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi,
  • 1lingura de unt,
  • 4oua,
  • 100gr telemea,
  • 200gr smantana,
  • 150gr cascaval,
  • sare.
  • pt piure:
  • unt,
  • lapte,
  • sare.
  • pt tapetat:
  • pesmet
  • margarina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert.Cand sunt gata se face un piure din ei.

Se rade telemeaua.Se bat ouale cu smantana,branza rasa si un praf de sare.

Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in vas un strat gros de piure,se toarna o parte din compozitia facuta mai devreme,pui un alt strat de piure si din nou torni compozitia facuta cu smantana.

Razi cascavalul si il pui deasupra.Din lingura de unt pui din loc in loc peste cascaval.

Dai la cuptor pana se rumeneste.Se serveste cu snitel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

stemol 1

15.02.2010, 12:09

acum sunt in Oradea,am stat in Timisoara pana acum 3-4ani,in zona Plavat 2

stemol 1

15.02.2010, 12:20

A,mersi ptr raspunsul promp.
Daca nu sunt indiscret tu in ce zona stai?

ela 1

15.02.2010, 13:37

pe aproape,in Calea Sagului

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Negresa de post
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L