Cartofi cu smantana la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2010 | 6601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi,
  • 1lingura de unt,
  • 4oua,
  • 100gr telemea,
  • 200gr smantana,
  • 150gr cascaval,
  • sare.
  • pt piure:
  • unt,
  • lapte,
  • sare.
  • pt tapetat:
  • pesmet
  • margarina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert.Cand sunt gata se face un piure din ei.


Se rade telemeaua.Se bat ouale cu smantana,branza rasa si un praf de sare.


Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in vas un strat gros de piure,se toarna o parte din compozitia facuta mai devreme,pui un alt strat de piure si din nou torni compozitia facuta cu smantana.


Razi cascavalul si il pui deasupra.Din lingura de unt pui din loc in loc peste cascaval.


Dai la cuptor pana se rumeneste.Se serveste cu snitel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

stemol 1

15.02.2010, 12:09

acum sunt in Oradea,am stat in Timisoara pana acum 3-4ani,in zona Plavat 2

stemol 1

15.02.2010, 12:20

A,mersi ptr raspunsul promp.
Daca nu sunt indiscret tu in ce zona stai?

ela 1

15.02.2010, 13:37

pe aproape,in Calea Sagului

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din piept de pui si legume