Cartofi cu smantana si usturoi la cuptor

de ralu_ca in Mancaruri de legume, 12 Ian 2013 | 23451 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de curand...de la revelion...multumesc Anda!

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 4-5 catei de usturoi
  • 500 g smantana
  • cascaval ras
  • 2 galbenusuri de ou
  • sare
  • piper
  • putina branza rasa
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana si usturoi la cuptor:

Se curata cartofii, se spala, se taie felii, apoi se prajesc intr-un ceaunel ( eu am folosit un tuciulet foarte vechi la care tin foarte mult si este foarte eficient ).Dupa ce s-au prajit ( nu foarte tare ) ii scoatem si ii asezam intr-un vas de yena.


In acest timp preparam intr-un castron amestecul format din smantana, usturoiul tocat, cascaval ras, sare, piper, galbenusurile. Dupa ce s-au omogenizat, acesta se toarna in vasul de yena peste cartofi si se amesteca. Pe deasupra se rade branza.


Introducem la cuptor vasul si il lasam pana se rumeneste. Se pot servi cu niste coaste de porc afumate si prajite! O nebunie...


Sper ca v-am facut pofta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

adry88 1

13.01.2013, 12:11

buni

babi5 1

12.06.2013, 18:05

Buni

seby08 1

12.06.2013, 22:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si marar