Cartofi cu tarhon si rosii deshidratate

de mihaelar63 in Mancare copii, 3 Mai 2014 | 2181 vizualizari

 

Am vazut retete cu rosii deshidratate . Aceste rosii m-au facut curioasa . Cum am reusit sa le achizitionez le-am incorporat la o garnitura din cartofi noi . Cartofii i-am preparat la o iesire la gradina . La aceasta reteta am fost consiliata de dragutul de Andrei - baiatul colegei mele , care a venit cu ideea ca trebuie ,, ceva aclu '' si ca ,, caltofii , palca nu sunt chial moi in inteliol '' :)))) Este o bomboana de copil care este foarte interesat de tot ce misca in jur ,care nu pronunta ,, r-ul '' si care m-a salvat a ma face de rusine . Un cartof mai mare chiar nu era patruns . Concluzie : sunt super incantata de rosiile deshidratate si le voi folosi si la alte retete !!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi albi noi
  • 3 crengute tarhon
  • sare
  • 100 ml ulei masline
  • 100 gr rosii deshidratate
  • 50 ml otet de orez
  • 1 ardei gras rosu
  • tarhon verde
  • usturoi verde
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu tarhon si rosii deshidratate:

Am spalat bine cartofii .


I-am pus la fiert in apa sarata cu crengute de tarhon .


I-am fiert mai tari , i-am scurs de apa si curatat .


Am taiat cartofii rondele intr-o tava pusa pe gratar . Am adugat rosiile deshidratate si i-am prajit usor .


Am adugat un ardei rosu gras taiat marunt si verdeata direct din gradina [ tarhon, usturoi, patrunjel ].


La sugestia mini-chefului Andrei , am acrit cu putin otet de orez .


Cartofii cu tarhon si rosii deshidratate au completat frigaruile si gratarele din piept de pui .

TIPS-URI

1

Data viitoare am sa incerc reteta asemanatoare la rece cu maioneza + mustar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu tarhon si rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

04.05.2014, 11:07

laura_n 1

04.05.2014, 14:41

ador rosiile uscate, le folosesc des si in aproape orice preparat!

Lau 1

05.05.2014, 18:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu  smantana ,fasole verde  , cartofi si sunculita de porc

ieri la 23:41

Desert gogosi cu ciocolata

de Lau 9

ieri la 21:35

Friptura de porc inabusita

de Lau 9

ieri la 21:05

Penne cu spanac și gorgonzolla

ieri la 20:54

Paine fara framantare

de Lau 9

ieri la 20:26

RETETA RECOMANDATA
Smoothie in 3 culori