Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin

de Zamfira in Mancaruri de post, 22 Aug 2012 | 12592 vizualizari

 

Pentru un fel principal, acesti cartofi pot fi o garnitura perfecta. Cartofii sunt extrem de parfumati si aromati. Eu, i-am considerat drept fel principal alaturi de o salata de varza cu marar verde.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin:

Fierbem cartofii in coaja. Ii curatam, taiem cubulete si-i asezam intr-o tava.

Sosul pentru cartofi: amestecam uleiul de masline cu usturoiul pisat, cimbru si rozmarin.

Saram, piperam cartofii si turnam sosul peste ei. Punem cartofii la cuptorul incalzit pentru 15 minute (foc mediu).

In final presaram patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii la cuptor