Cartofi frantuzesti cu ... pulpe de pui

de diaconta in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2010 | 7609 vizualizari

 

Pentru cartofii frantuzesti,m-am inspirat de la Nadina si am zis sa mai adaug si niste pulpite de pui,ca tot sunt la moda.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 gr telemea
  • 100 gr cascaval
  • 5 oua
  • 100 ml smantana
  • condimente
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu ... pulpe de pui:

Cartofii se fierb in coaja,dar nu chiar de tot.Telemeaua se razuieste.


Ouale se bat spuma si se adauga smantana,condimentele si telemeaua razuita.


Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete.Ouale batute se amesteca cu cartofii,se pun intr-un vas de yena si deasupra se razuieste cascaval.


Se pun la cuptor aproximativ 50 de minute.


Pulpele condimentate se pun si ele la cuptor ,pana cand se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu ... pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

diaconta 1

16.11.2010, 19:45

Mena,uite despre ce vorbim noi la mancarica mea

mena29 1

17.11.2010, 21:15

diaconta 1

17.11.2010, 21:18

Mena categoric,dragostea trece prin stomac ca uite-asa de la mancare se ajunge la dragoste si viceversa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas