Cartofi la cuptor

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2012 | 1970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 3 crenvusti mari( de marimea unui cabanos)
  • citeva masline
  • ulei
  • sare
  • brinza topita felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi. Ii spalam si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Peste acestia punem crenvustii taiati rondele, maslinele fara samburi si presaram sare. Stropim cartofii cu putin ulei de masline si ii dam la cuptorul incins la 200 grade.

Cand sunt gata, scoatem tava din cuptor si asezam peste cartofi feliile de branza topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

olivee 1

25.09.2012, 19:14

yamii!!!

Sim0na 1

26.09.2012, 21:57

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:36

intersanta combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V