Cartofi la cuptor cu cascaval si parmezan.

de pip69 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2014 | 6758 vizualizari

 

Ceva delicios pentru un mic dejun sau o garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 1 foaie dafin
  • 2 oua
  • 6 boabe coriandru
  • un varf de cutit de rozmarin (pudra)
  • un varf de cutit de sare
  • un varf de cutit de piper
  • un varf de cutit de menta (pudra)
  • 100 gr. cascaval ras
  • 50 gr. parmezan ras
  • putin ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu cascaval si parmezan.:

Se pune la fiert intr-un vas apa cu sare si o frunza de dafin. Cartofii se curata de coaja si se taie in cubulete mai marisoare. Dupa ce apa incepe sa fiarba se pun cartofii sa fiarba aproximativ 20 - 30 minute.


Acum intr-un vas bateti cele 2 oua si incorporati ingredientele (cele 6 boabe de coriandru - pe care le-ati pisat intr-un mojar, rozmarinul, sarea, piperul, menta) mai puneti si 50 gr. de cascaval, parmezanul si putin ulei de masline.


Dupa ce cartofii au fiert, ii scurgeti de apa si ii incorporati in vasul cu ouale batute. Apoi tot amestecul il turnati intr-un vas termorezistent sau o tavita pregatita in prealabil cu hartie de copt. Peste tot amestecul dumneavoastra presarati restul de cascaval ras si tavita o introduceti in cuptorul preincalzit pentru alte 20 – 30 minute, pana cand observati ca pe deasupra cascavalul incepe sa-si schimbe culoarea.


Se poate servi atat rece cat si cald.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu cascaval si parmezan." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

13.07.2014, 00:54

Raluca57 1

13.07.2014, 08:18

Foarte tentant! Si eu folosesc coriandru, mult.

Rocsi 1

13.07.2014, 19:49

Ce buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor ca-n Banat